Hästen som fångade mitt hjärta

Ni kanske tänker er nu att jag kommer skriva om Bosse men det ska jag inte. Inta nu. Ni får absolut inte misstolka detta för Bosse kommer alltid vara min första och bästa ponny jag någinsin kommer att få och han har mitt hjärta i en ask som inte kommer att försvinna.

Allt började med att jag var verkligen sugen på att tävla, träna och utvecklas inom ridningen. Jagvhar inte kunnat träna hoppning på 10 månader! Det suger verkligen. Så vi bestämde oss ganska snabbt att vi skulle fixa iordning stallet hemma så att jag skulle kunna ha två hästar så att Bosse ska få kunna komma igång i sin takt men att jag kan träna och ha roligt på samma gång. När vi satte igång med stallet så började vi kolla på häst. En storhäst. Leta häst är verkligen inte lätt och man är ganska kräsen när man letar. Det ska man vara tycker jag. Man ska ändå hitta hästen som man längtar efter att rida varje dag. Jag provred ganska många hästar och fastnade för en häst som hoppade hus och var riktigt snäll. Men dressyren klickade inte riktigt eftersom den hade ett sånt steg! En jättefin häst som kan gå väldigt långt. Särskillt inom fälttävlan. Men efter mer provridningar så kände jag mig lite uppgiven. Jag visste inte riktigt vad jag letade efter eller vad jag skulle kolla på? Jag menar storhäst är väldigt annorlunda mot ponnysar. Så jag valde att ringa min tränare Mats. Jag berskrev för honom sådana hästar som jag gillar att rida och det som är en typ för mig. Han sa att han hade en häst i sitt stall som han trodde skulle kunna passa så vi bokade en provtid och åkte över.

Jag måste erkänna att det var ganska nervöst att rida sin tränares häst för sin tränare. Det är inte något som man gör varje dag.. Men jag satte upp och det klickade direkt bara sådär. Jag kände det här är min storhäst. Just det där klicket har jag inte kännt sedan jag red Bosse för första gången och det var lite därför jag visste på något sätt. Jag hoppade lite och han är en dröm att hoppa verkligen. Genomsnäll och hoppar i alla lägen och när jag säger alla lägen då gör han det han lyfter alltid på benen på nått sätt. Så vi ringde dan efter och sa att vi ville ha honom. Han veterinärsbesiktigades och gick igenom och han har varit min nu i 4 veckor. Vi hämtade hem han igår. Så det är honom jag har varit så glad över. Varit med på julkursen med honom och kunnat hoppa igen.

Många av kanske redan listat ut det? Jag har gått och hållt på detta i fyra veckor nu. Men nu har jag släppt bomben.
Han heter WHAT's Castor född 2008 och gått 1, 25 i falsterbo med vinster upp tidd 1, 20 hoppning. Genomsnäll i allt! Ridning, klippning, sko, lasta you named it. Han är också så himla gosig! Underbar att borsta och bara klappa på. Det är ganska skönt att ha en häst som är lugn och en som är lite mer otålig. Mina två hästar är raka motsatsen till varandra men båda men det väger upp varandra!

Så nu ser jag fram emot 2014s tävlingssesong både på ponny och storhäst!




Happy new year people

Gott nytt årönskar jag er alla! Tiden går fort och jag tyckte nyss det var början på 2013. Jag kommer lägga många saker från detta året bakom mig. Inte det bästa året jag har haft men jag kommer också att ta med mig det som varit bra och det som jag lärt mig! Jag tror men bara tror och verkligen hoppas att 2014 kommer att bli ett bra år! Nu ska jag äta gott och ha roligt välkomna in det nya året!

#2


Utverdering av ridkjolar

Trodde verkligen aldrig att jag skulle få en ridkjol. Men jag testade den igår och den är superskön! Älskar den. Så skön och varm och smidig och varm att rida med! Så ett stort plus till dem!!! Kanske inte supersnyggt men varmt vilket man vill ha på vintern!
 
 

Miley Cyrus

Har ni hört hennes nya låt?? Vad tycker ni?
 

#1

 

Bilder!

Här kommer bilder sen ridpasset idag!










Mer kommer!

Hem

Allt som jag hållt hemligt och bara gett er små ledtrådar till har nu blivit läge att berätta. Inte allt men en del. Det är så att jag har bytt stall. Bosse står längre inte på udden. Vi har flyttat hem honom. Vi har under snart två månader renoverat morfas stall där mamma hade hästar när hon var liiten. Känns skönt och bra att bara behöva gå några meter för att komma till stallet. Vi har ingen paddock än men som det är i nuläget så rider jag ute mycket och vi har fina och bra ridvägar. Ridhuset är bara ca 2 mil bort vilket är nära så vi har inga problem att åka och träna!

Jag tog detta beslut för min skull och det får ni veta mer varför senare!


Uppdatering Bosse

Jag inte kommit så långt med igångsättningen än eftersom.vi ska in och kolla honom på torsdag och se om han fortfarande är frisk och om han är det så kommer jag börja sätta igång han mer. Han har kännts fräch och bra men vi får se. Just nu är det mest skritt och liite trav, 5% utav passet. Han är så förbannat pigg nu och bockar och håller på men jag har tänkt att han ska få gå ut i stor hage snart så att han slipper stå i lerbad halva dan.


Annandag jul

Nu börjar mellandagsrean och jag har ingen tid alls att åka in.... men men pengarna som jag har ska sparas till gbg! Vi har kvällsfodringen ikväll så det blir en hel kväll på Udden! Men innan desd ska jag hinna med att göra en sak på öland!


Känslan är obeskrivlig




2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut
Jag såg One Direction LIVE!!!

Hur har ditt 2013 varit?
Ganska dåligt... Ponnyn har ju varit sadad näst intill hela året men nu är han frisk så det började dåligt men nu går det uppåt

Blev du kär i år?

Nepp

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?

8/5 One Direction konserten helt overkigt!

4/11 Bosse blev friskförklarad!

11/12 .............................

Vad är din största framgång 2013?

Min största framgång är att jag har fått ett stabilare liv kan man väl säga. Mindre stress och ångest och mer glädje och lugn.

Bästa köpet?

Can't tell you....

Vad spenderade du mest pengar på?

Hästar, haha inte så svår fråga..

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Sanna, som funnits för mig när jag var riktigt nere! Får mig alltid att skratta!

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?

Demons med imagine dragons!

Vem har du umgåtts med mest? 

Familjen tror jag och Bosse.

Har du haft ett förhållande under 2013?

Nej.

Vart reste du under 2013?

Stockholm och Göteborg

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?

Komma ut och tävla och träna och ha jäkligt roligt!

Vad gjorde du på din födelsedag?

Gick i skolan och firade lite med kusinerna

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Om min ponny varit frisk med då kanske inte det här skulle hänt.... 

Vem saknade du?

Sanna, saknat henne hela året då jag inte träffat henne sen i januari...

De bästa nya människorna du träffade? 

En i stallet. Trots att jag träffat henne tidigare så lärde jag känna henne i år.

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? 

Slappna av och ha roligt. Kom tillbaka som den starkaste även fast du varit den svagaste!

 

Julklappar

Här kommer mina julklappar! Är supernöjd och glad eftersom jag inte hade förväntat mig något eftersom jag inte haft någon önskelista...


Jag fick massa produkter så som ansiktsvatten, dushcreame, sminkborttagning, handtvål, bodybutter och coconut passion från Victoria's secret!


Sen fick jag jättemycket strumpor. Ett par ridstrumpor och vanliga plus inviseble socks och även ett par jättemysiga varma stumpor!




Sen fick jag pengar och underställ plus en ny kalender.


Jag fick också en tvätthanduk av något slag till Bosse så det blir att testa om det fungerar på min skitponny!


jag fick också ett reflextäcke som jag velat ha jättelänge!
Fick även en ridkjol som är super skön och varm som man kan ha när man rider!


och en borste, en mjukis som jag också velat köpa länge!



Sen fick jag en reseplattong. Jättegullig!

En sak till. Jag har även fått en julkurs för min tränare. Nu undrar ni va hehe..

God Jul

Ja julafton utan snö fick det bli i år! Har inte öppnat alla paket än då de ligger hemma! Just nu är jag hos kusinerna! Men ärligt talat så längtar jag mer till att alla andra ska öppna det jag köpt för att man vill se deras glädje! konstigt? Det är mitt efternamn! God Jul på er alla vi ses imon!


Snart julafton

Julafton är om tre dar och mycket ska hinnas med. Allt ska fixas och julklapparna är inte klara än.... Är helt slut och förkyld tur att man är ledig iallafall! Bosse fick en liten uteritt och en stund i paddocken. Han var jättetaggad och småstudsade lite hela tiden och skanade på huvudet som han gör när han är glad! Så jag fick trava av honom lite. Inte för att der hjälper så mycket men ändå.


Jullov

Nu har jag jullov och har spenderat mycket tid i stallet. Mycket som dka göras innan jul. Bosse fick en barbacka tur och han skötte sig bättre än vad jag hoppats på vilket var tur eftersom jag inte orkade sätta på han sadlen hehe. Sen åkte jag och gymmade och körde slut på mig själv så nu ska jag hem och äta sen sooovvvva!!!!!!


Önskelista?!?!

Jag har ingen aning om vad jag önskar mig? Jag har allt jag behöver och jag vet faktiskt inte vad jag önskar mig mer. Men pengar mest tror jag så att jag kan bränna lite i gbg! Där kan jag köpa det jag vill ha sen har jag fått en hoppkurs för min tränare också nu i mellandagarna men det kommer upp sen vad ja har fått efter jul. 
 

Dagens plan

Sitter i skolan och kommer att vara här några timmar till. Sen är det stallet direkt. Ska ha hand om Baricha också så det blir två hästar idag. Jag ska också rida ut med en stallkompis i mörkret så panlampa på! Jag lär komma hem seeeent ikväll, haha hästliv asso... 
 

Nästa inköp!

Mitt nästa inköp förutom massa julklappar kommer att bli ett Pessa magic system bett även kallat låsbett. 
Såhär skriver tophorse om det. 
Pessa Magic System bett. 
Rostfritt tredelat bett med kopparkula som lättare får hästen att suga på bettet.
Unik patenterad design. Alla bett från Pessoa serien är tillverkade för att skona hästens tunga och gom.
Kombinerad rörligheten av ett ledat bett men samma kotroll som ett rakt bett ger.
Ger hästen tydligare signaler då inte hela bettet rör sig utan ryttaren kan påverka bara ena sidan.
http://www.tophorse.se/pessoamagicsystembett-p-405.html?cPath=58_69
 
Har ridit på det innan och jag tycker det verkar jättebra om man har en stark häst och jag tycker att det funkar väldigt bra men det beror på från häst till häst. Så jag tänkte att jag skulle testa det! 
 

5 bästa sakerna som har hänt i år

Mycket bra och dåligt har hänt i år, men jag säger de fem bästa utan inbördes ordning:
 
- Göteborg Horseshow, världscupfinalen. Alltid lika roligt varje år!
 
- One Direction konserten! En upplevelse jag aldrig kommer glömma! En utav de bästa kvällarna i mitt liv!
 
- Min ponny blev frisk efter allt som varit!
 
- Min hemlighet som jag inte tänker berätta ännu men måste med på denna listan!
 
- Sist men inte minst måste det väl vara att jag tycker att jag utvecklat mig själv som person i väldigt mycket! 
 

Svårt att hinna med

Finns så mycket man vill göra men så lite tid! Försöker hinna med allt som både ska göras och sånt som jag verkligen vill göra. Förra veckan tänkte jag att den här veckan skulle jag hinna med så mycket men ändå försvinner tiden som om den inte ens fanns. Ganska läskigt när man tänker på hur fort allting går både långsiktigt och kortsiktigt! 
 

Ledtråd mitt i december

Kommer ni ihåg att jag ver sådär glad? Ja här får ni en ledtråd!


Min favorit tävling och varför?

Först kommer Börjes Ponny Cup. Har bara varit med ett år med det är så jäkla kul när man bor på campingen och det kommer ponnier från så sjukt många ställen! Det är en sommartävling och många starter! Så där träffar man tävlingskompisar som man inte ser så ofta! Det är även en bra organiserad tävling och bra i helhet!
Bild från Börjes ponny cup 2012 en tävling som jag starkt rekommenderar!

Dagens ridpass

Idag skrittade jag ut en sväng. Han har fått vila tre dagar den här veckan för att jag har haft så jäkla mycket i skolan nu innan betygen sätts. Så idag var han överpigg och tittig. Kollade på allt och gjorde helomvändningar utan att det fanns någon att kolla på så jag fick gå in i paddocken för att göra av med lite energi! Så idag fick man hålla i sig så att man inte skulle hamna på backen, gick inte att skritta på långa tyglar!

Frågor

1. Om du fick en dotter nu, vad skulle hon heta?– Ingen aning men något sött!
2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? – Kärlek utan sex.
3. Vilken var den senaste filmen du såg? – Catching fire
4. Har du bra självförtroende? – Vissa tillfällen vissa inte, beror på!
5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? – Åka utomlands och jobba med hästar.
6. Nämn tre saker på din att-göra-lista? – Åka utomlands, sikta mot SM och
7. Beskriv ditt drömutseende! – Vet inte faktiskt... är ganska nöjd med mitt utseende!
8. Skriv namnet på någon du ser upp till – Mina föräldrar, mina tränare!
9. Någon du har kysst – Min ponny!!!
10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? – Har säkert någonstans...
11. Den du senast sov över hos – Min kusin tror jag?
12. Vem skrev du senast med på Facebook? – Sanna
13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? Japp
14. Vad väljer du, godis eller chips? – Godis!
15. Pinsammaste minnet från skoltiden? – När jag kallade min gamla lärare för pappa
16. Hur uppvaktar man dig? –Våga va dig själv och vilja vara med mig. Prata mycket med mig och bjuda på dig själv!
17. Har du rykten efter dig? –Har jag säkert bakom min rygg.
18. Din absolut sämsta egenskap? – Ibland för mycket tävlingsmänniska!
19. Din bästa egenskap? – Målmedveten och arbetsam
20. En låt du är beroende av? – Demons med imagine dragins
21. Vad stod det i ditt senaste sms? - Blir toppen!
22. Vem skulle du ta med dig till en öde ö? – Den person som får mig att le!
23. Kan man vara vän med sitt ex? – Ja det kan man!
24. Har du kysst en kompis? – Nix
25. Hur ofta dricker du alkohol? – Smackat en mun på nyår inte mer.
26.Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? – Sorgligt och äckligt, fattar inte hur man vill förstöra sitt liv på det sättet.
27. Vad hatar du? – Jag hatar att man påverkas så lätt av allting!
28. Hade du kunnat ha distansförhållande? – Ja jag tror det för det gör att varje gång man träffas blir speciell men visst är det såklart jobbigt!
29. Vad handlade din senaste dröm om? – Ett prov
30. Vad väger du? Är du nöjd med det? - tänker jag inte berätta.
31. Hur lång är du? – 170cm
32. Vilken är den bästa svenska filmen? – Ego
33. De bästa svenska skådespelarna? – no idea
34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? – Harry potter såklart!
35. Ditt humör för tillfället? – Svintrött.
36. En vacker person? – Måste säga Sanna. Förstår mig på ett annat sätt som ingen annan gör!
37. Har du instagram? – Ja såklart.
38. Vem kramade du senast? – Niaz, en kompis
39. Vem träffade du senast? – Pappa
40. När slog du dig senast? – Min lillebror
41. Någon du vill träffa? – Några* alla i one directon
42. När grät du senast och varför? – Idag, för att jag ursäktar mig själv hela tiden.
43. Sminkar du dig varje dag? – Nej, har överkänsliga ögon så bara ibland.
44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? – Pappa tror jag? Tycker jag inte är så lik någon i utseendet.
45. Är du helsvensk? – Ja
47. En artist du inte gillar? – Ingen aning.
48. En artist du gillar? – band* one direction
49. Vad är det bästa som hänt dig? – Bosse
50. Vad vill du bli när du blir äldre? – En förebild, någon som man ser upp till!

Något som får dig att må bra

Han får mig att må bra näst intill varje dag i veckan då det kan bli riktigt känslosamt när han har varit skadad ni vet.

5 låtar som du tycker om

One Directions nya album är helt klart i topp men om jag skulle välja en låt därifrån skulle det vara Don't forget where you belong Sen kommer Imagine Dragons låt Demons Imgine dragons Top of the world Sen kommer No guns allowed med Snoop Lion One Direction Half a heart ame> Utan inbördes ordning!

Vad har jag alltid med i min väska?

Min plånbok för det mesta om jag inte glömmer den men det är nog den som jag alltid har i min väska och det första jag skulle packa ner om jag ska någonstans.

Berätta om någonting som upprör dig

Betyg. Så fort jag tänkte på frågan dök det upp betyg. Jag tycker att betygen är så kränkande och att de inte är till så stor nytta. Jag tycket Dessutom att betyg inte ska spela in i personligheten, för hos vissa gör det det. Det sätter en väldigt stor press på oss att prestera och göra bra ifrån oss. Det som jag tycker är också att det är skitsvårt att få ett bra betyg för man måste slita häcken av sig för det och vissa måste jobba stenhårt för att få godkänt? Jag tycker inte att det låter okej. Tänk att gå med pressen varje dag som vissa gör att man måste prestera och måste göra bra ifrån sig och man kan inte misslyckas en enda gång för då sänker man sig. Jag blir arg bara jag tänker på det. Jag menar hur tror de att vi är? Vi orkar inte gå till skolan en hel dag och jobba och sedan gå hem och plugga stenhårt. Jag menar man behöver väl egentligen bara grundskolebetygen för att komma in på gymnasiet? Jag valde att skriva om just det här för att jag är en av dem som stressar ihjäl mig för att få bra betyg och man mår inte bra av det. Jag är en sån som vill känna mig duktig och vara bra, men till vilket pris? Jag orkar inte med längre att stressa och gå jämt och ständigt och vara nervös och må skitdåligt om något prov inte gått som jag tänkt mig. Det här betyder inte att jag inte bryr mig om mina betyg för det kommer jag alltid att göra även om jag inte vill men jag tycker bara betygen är kränkande och att lärarna inte förstår vad vi går igenom med betyg.

Glädje

Sprutar av lycka! Kan inte sova och det känns som om jag har energi för 1000 människor! Vad det är för någor tänker jag inte säga än men det kommer upp här snart!!!!

Mina favorit platser

Tror alla vet vad jag kommer skriva först och det är såklart stallet! Stallet är som mitt andra hem och man spendera så mycket tid och lägger ner sin själ på hästarna så stallet helt klart!

Hemma är också min favvoplats!

Och sen kommer mitt rum! Spenderar ganska mycket tid där inne också och eftersom jag älskar att sova så är det en plats jag tycker om! Ens eget rum är också något som man gjort personligt med alla möbler och allninredning.


Din/dina hjältar

Nu blev det svårt igen...

Jag ska säga att mina föräldrar är mina hjältar för att de står ut med mig och ställer upp hela tiden och jag skulle inte klara mig utan dem!

Bosse är också min hjälte för han har hjälp mig igenom några tuffa år och gett mig glädje som ingen annan kunnat ge just då jag haft det som jobbigast!

Sist men inte minst så måste jag säga min mormor. Hon är uppe i himlen och är min ängel men hon är också min hjälte av mång skäl!


Stallet nästa

ska åka ner till stallet snart för skolan har precis slutat! Är inte jättesugen då jag har ett prov och en uppsats imon.... Men det blir en lång skrittur idag då han måste vila imon och vilade igår så han har fått en lugn vecka. Bra för honom men desto mer för mig att ta itu med... men men hatar när man inte kan njuta av stallet för att man har extremt mycket i skolan!


3 hissar 3 dissar

Jag börjar med dissarna
För det första så väljer jag att dissa vissa broddhålspluggar. Blir så irriterade när man gängat ur och satt i såna och sen åker de bara ut...
 
För det andra så vill jag dissa bitkräm eller vad man ska säga. Funkar inte då det är en häst som biter på bosses täcken och täckeshängare
 
För det tredje så vill jag dissa tunna vanliga gummiband som är helt värdelösa att knoppa med, silikonband ska det vara! 
 
Hissar
Jag vill hissa verdusbenskydd, snygga bra kvalite men dock ganska dyra men värt pengarna!
 
Sen vill jag hissa mina tummvantar med ett lillfinfinger för att kunna rida i dem. Supersköna!
 
För det tredje vill jag hissa John Whitakers träns! 
 

Svar på några frågor!!

Namn:Julia Lorentzson  Född: 1998

hur lång är du? 170  Hårfärg? Typ Rödbrunt?

Ögonfärg? Blåa skostorlek? 38 Vad har du i din väska?Plånbok, tuggummi osv.

vad använder du just nu för jacka? En dunjacka från kompaniet vad använder du just nu för skor? stövlar

vad är du beroende av? hästar helt klart Chips eller popcorn? Chips

Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin

Marabou eller kexchoklad? Marabou Vad är du tacksam för idag?Att jag har fått chansen att utvecklas med min fina ponny!

pepsi eller coca cola? cola  Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?Har ingen aning faktiskt...

Godaste glassmaken? vilken ben & jerry som helst Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Kan inte svara på det

Sover du tungt? Kan sova var som helst när som helst och jag sover ganska tungt. Favoritklädsel? Jens och någon stilren tröja

Vad skulle göra dig glad just nu? Att få jullov Vad ska du göra härnäst?Sova

Höger el vänsterhänt? Både och faktiskt, skriver med vänster men klipper med höger haha Humör just nu? Svintrött och huvudvärk men superglad!

Favoritaffär? Oj, MQ tror jag

Sommarplaner? Tävla! Sommarjobba? 

Är du kär nu? Nej vad är viktigast för dig? Hästarna, familjen 

Är du kittlig? Ja lite kan man väl påstå Stjärntecken? skytten

Tre namn jag lyssnar till: Julia, Jullan, Gullan Vad längtar du mest efter just nu? Många saker! Bland annat göteborg horseshow! 

Sparare eller slösare? Sparare Favoritpizza? Vikingabåt


Favorit årstid och varför

Ja det är väldigt svårt för mig att välja vilken årstid jag tycker bäst om för jag har positiva/negativa saker om alla! Men jag tror Vår/sommar överväger alla resonemang! Jag tycker om det för att det är varmt såklart! De flesta roligaste tävlingarna sker då. Sen är det sommarlov och alla slags olika kurser och läger! Man kan rida utan att frysa ihjäl och det är bara så fint på sommaren/våren! 
 

10 fakta om dig själv

- Jag är väldigt kvällstrött och morgonpigg!
- Hatar att inte göra någonting utan älskar att hålla igång
- Är super sugen på att träna och tävla!
- Jag älskar att julpynta stallet! Tycker att det blir så mysigt!
- Vill skjuta skolan just nu för att de lägger allting sista veckan...
- har en stooor hemlighet som kanske kommer upp snart. hehe
- Jag ska åka till gbg hs i feberuari!- Shoppar hellre till hästen än mig själv haha!
- Jag vill åka till London!
- Längtar till 2014!!!!

Lite sånthär innan jul!

10 fakta om dig själv.
Din favoritårstid och varför.
Skriv 3 hissar.
Berätta om din/dina hjältar.
Berätta om dina 3 favoritplatser.
Berätta om någonting som upprör dig.
Vad har du alltid med dig i din väska?
Berätta om 5 låtar som du tycker om.
1 bild på en sak, människa eller ett djur som får dig att må bra.
En bild på dig sen förra året och en bild på nu, vad är förändringarna?
Din fovorittävling och varför?
5 bästa sakerna som hänt iår?
Nästa inköp?
Önskrlista till jul?



Uppdatering om Bosse

Det går framåt och hans känns pigg och fräch. Jag har börjat trava honom lite nu och har gjort det i två veckor. Snart ska vi in igen och kolla så att han fortfarande är frisk och bra så att jag kan börja öka på igångsättningen lite! Jag får ju endast trva 5 % av ridpasset vilket inte är så mkt.. 
Men kan har haft vääldigt mycket energi och jag kan inte bli av med den. Han är helt hopplös med det för det känns som om han samlar och samlar så mycket att han inte blir av med allt på samma gång. Jag blev lite paff häromdan när han faktiskt bockade med mig när jag skrittade ut? Jag menar han har aldrig bockat med mig inna, kanske någon bakutspark men inte bockat! Hehe så jag blev lite förvånad allt! 
 

RSS 2.0