9 Timmar!

Om exakt 9h så sitter jag på bussen påväg till GB och det ska bli så j*vla roligt att gå på mässan kolla på världs cup finalen och träffa alla underbara människor! Läääängtar enormt!

Ska ni åka?? :)


Snart så!

Snart One Direction konsert och jag får livnära mig på det medan alla läskar mig med att de har varit eller är i stockholm och kollar på Justin och alla säger att det var helt underbart!


Underbart väder!


Premiär på fältet!

Hoppade Baricha på fältet idag! Superroligt! Gick jättebra och det var underbart väder dessutom, har verkligen saknat fältet!


Inköpslista!

Om en vecka så är jag i Gb och har det gött! Men jag håller på och tänker på vad jag ska inhandla???

Först och främst så vill jag designa ett schabrak från Anna Scapati!
Sen så skulle jag vilja köpa ett turkost strasspannband.

Sist men inte minst så skulle jag vilja ha ett par säkerhetsstigbyglar och det lutar mest åt de nyaste mounten horse stigbyglarna!

Får se vad det blir??? Skulle gärna vilja ha allt men får se vad pengarna räcker till???


Countdown!

Har mycket som jag räknar ner till nu!
Så här kommer de!

Lagtävling i Dressyr på Ludde! 21/4

Göteborg horse show! 25-26/4 ska jag vara där!

In med Bosse till kliniken v. 18! Hoppas på det bästa!

ONE DIRECTION! 8/4 längtar!!!


Ska man borsta hästen eller täcket???

Han var brun hela han och hade ett marinblått täcke på sig! Helt brun asså....


Tävlingsresultat!

Tävlade en Lb:2 i helgen på Ludde! Han var spänd och lite fånig när jag red fram och även på banan men överlag så gick det väldigt bra och jag är jättenöjd! Red ihop 57,66 % vilket är förvånansvärt bra! Så nu taggar jag div lll till helgen!

Jag vill också säga grattis till uddens elitlag som kom på en tredje plats! Roligt!


Ögongodis!

Hittade de här ursnygga schabraken på tophorses! Vad tycker ni?


Tre veckor kvar...

Bara tre veckor kvar nu tills vi ska in med bosse! Längtar ihjäl mig!


Måndag

Typisk måndag då man känner sig trist och tråkig! Idag ska jag iaf träna Ludde rida William och kanske gå en sväng med bosse! Så jag har fullt upp idag också som vanligt!

Blir även så avundsjuk på alla som varit och tävlat i Ljungby hela helgen och det har gått bra för många! Blir så himla sugen på att tävla ponny! NU!!! Så alla skriver såklart på fb hur himla bra det har gått och läskar mig med allt möjligt! Men men sånt är livet och snart så är det jag son ska skriva!


Ny design!

Ni fattar inte hur länge jag har väntat på att kunna skriva detta! Men nu är det fixat och visst blev det skitsnyggt?


Bildbomb


Picasso

Var inne på kliniken igår igen för att sätta dropp och det gick jättebra! Han var spänd när rakmaskinen kom fram och när vi skulle hänga upp påsen i taket. Iaf så fick vi ge honom lugnande i början för att han skule stå stilla och inte bli stressad. Så där satt jag på en stol själv i 2,5 h och gjorde tillmestadels ingenting förutom att vaka över min lilla kille! Gosig och kramgo är han när han får lugnande och han piggnade till fort så fort lugnandet hade börjat avta!

Så nu ska han vila i en månad till... Inget roligt men jag är villig att vänta! Så jag hoppas detta hjälper nu verkligen!


Ridit stor hästen idag!


RSS 2.0