Hästpratare

Har hört många nu som provat att ta dit en hästpratare för att prata med sina hästa och att mycket stämmer in. kanske inte allt men mycket. Jag tycker det kan vara intressant, man kanske skulle prova?  bara förskojs skull? har ni provat?

Dressyrträning!

Tränade för Maria igår och det gick jättebra! Gillar verkligen  Maria jättemycket. iaf så satt han fast i bakbenen och ville inte ge efter och det tog säkert tio minuter att få igenom och det var kämpigt! Efter det så gjorde vi faktiskt en rolig övning som gick ut på att jag skulle kunna använde det mycket i omhoppningar mm. Den löd så här: man galoperar upp på medellinjen och ökar minska lite när man kommer till slutet så skulle man vända så snävt som möjligt fast kontrolerat tillbaka på medelinjen och länga galoppsprången. Det var jätte roligt och nyttigt. 
Det gick iaf jättebra och det var skönt att man fick igenom det där i början! Idag får han vila och imorgon ska vi hoppträna! 

Haha snygga strumpor!


Vad tycker ni?

Ska jag körs på det röda till helgen eller?


kollade igenom lite bilder!


Sjuk :(((

Har fått en jävlig förkylning som inte är så kul. Så mamma fick ta stallet för jag har knappt kunnat stiga ur sängen! Hemskt jag hatar verkligen att vara sjuk!


Melodifestivalen

------no words--------- -_-


RSS 2.0