Tömmkörning

Tömmkörde Bosse igår och han gick verkligen super! Det tog ett tag för honom att slappna av och komma ner i formen men tillslut så lossnade det och han gick hur bra som helst. Provade öven att länga stegen och han såg ut som en riktigt fin dressyrponny! Vi behandlade även honom med biolight och han hade bara lite spänningar i musklerna särskilt i bogen höften. Inget i benen eller ryggen vilket är väldigt skönt att han inte hade! Idag ska jag nog rida ut en sväng så han får galoppera av sig lite!


Merry Christmas!

God jul allihopa! Hoppas att ni får en bra julafton! Måste bara säga att jag är besviken på kalle anka men men! Snart kommer tomten och delar ut lite julklappar så en en gång god jul!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3494884/images/2012/pic_50d879f4e087c35cbd469a2e.jpg" class="image">


Vad tycks?

Julpyntet i Bosses box!


Pigg ponny

Min ponny är väldiggt pigg nu efter två veckors vila! Han brukar nästan aldrig bocka när jag sitter på det har väl hänt någon gång av glädje så men annars brukar han vara genomsnäll! Men de senaste dagarna har han faktiskt bocan med mig av ren glädje av att få komma ut och galopera, han tyckte det var så kul och jag lät honom galopera av sig en stund för när jag försökte sakta av så ville han bara sätta igång i full fart igen! Jag satt där och skrattade medans han frustare och med örona fråmmåt och pulsade i snön! härligt med häst kan man säga, jag tror inte det finns något bättre haha!

Gapskratt!


Måndagen

Igår fick Bosse besök av tandläkaren och han hade jättefin mun och fina tänder så det var skönt att höra eftersom de kan få spänningar i nacken om de har dåliga tänder. Efter det så klippte mamma honom när han ändån var drogad. Hon börjar bli riktigt bra på att klippa också! Imorgon ska han börja skrittas och det ska bli roligt att sitta upp på honom för det känns som en evighet sedan!


Press rimmar med stress!

Hej allihopa jag är otroligt ledsen för att jag inte har bloggat på flera dag men det har varit så stressigt och jobbigt med allt. en hel del press och nerver nu när betygen kommer ut också, men jag ska verkligen försöka bättra mig eller jag måste och ska bättra mig!

Jag ska snart börja sätta igång min lilla prins som har lite överskottsenergi nu kan man säga då han busar och håller på till och från hagen haha!

Lördag!

Idag ska jag ner och julpynta i Bosses box. Har köpt massvis med nytt glitter som jag ska använda! Efter det är det gen rep inför Julshowen imorgon! Hoppas att ni kommer och kollar för det kommer bli en rolig och spännande show med mycket att bjuda på! :) Min underbara vän Moa fyller år idag! 18 bast och jag tycker ni kan säga grattis till henne! Grattis Moa!!!!
Julpyntet förra året. tror det blir något liknade i år också!

Snösulor!

Bosse har skots idag och vi valde att sätta i snösulor. Såna sulor so går runt som en sko och inte en heltäckande.Jag kände att det var bra att sätta på det ,ed tanke på all snö och isen som fastnar under hoven som är skitsvår att få loss. Hur gör ni på vintern?

Vintervila!

Bosse påbörjade sin vintervila i måndags och han ska bara får gå och lata sig i två veckor, vila upp sig och så. Nästa vecka kommer jag nog lägga in lite skrittpass i snön vilket kommer bli härligt! Han förtjänar verkligen lite vila nu när han har jobbat så hårt och det har varit väldigt tufft för honom. Så inte nästa vecka med veckan efter så ska jag sätta igång honom lite smått och försiktigt. När vilar era hästar??

Bra start på födelsedagen!

Pappa tar med min mobil till jobbet...... Stor ut skällning väntar honom haha! ibland undrar man hur han lyckas?!?

Gästbloggning!

Hilda här. Jag är vanligtvis en väldigt tråkig tonåring som är kusin med denna. Men idag är jag rollig för jag fyller 17. Grattis till mig. Hejdå. Julia äger.

Varför blir alla hästar så vakra på vintern?


Sitter hos underbara kusinen som fyller 17år!!

Japp nu har jag äntligen fixat det här med bilderna! Jag har det även jättetrevlig här hos underbara kusinen! Imorgon fyller jag år och då ni! Nej jag skojar bara haha! Ja dagen börjar väl med ett engelska prov roligt! Vi ses senare kramar!


Störande!

Åå jag råkade klicka på en knappt så att blogg.se appen inte får tillgångar till mina bilder... Surt och jag vet inte hur man får bort det? Så det kanske blir lite bildlösa inlägg ett tag framöver.


Lördagskväll

Hej alla underbara bloggläsare uppdateringen har varit sämst de senaste dagarna det har varit en tuff vecka kan man säga! Just nu sitter jag hos min farbror som fyller år med kusinerna! Mer från mig senare kram!


RSS 2.0