Tömmkörning

Tömmkörningen gick jättebra och Bosse skötte sig bra! La ut lite bommar och så och det var inga problem! Han blev lite spänd i galoppen men han slappnade av mer och mer men skulle velat ha ner honom lite mer i formen än vad jag fick idag i galoppen men det går bättre och bättre för varje gång! Tömmkörde i ca 45 min i ridhuset så vi var båda ganska trötta efteråt! Nu i helgen ska han få det lugt. Imon går jag nog en sväng med honom och klättrar lite och på lördag får han vila och söndag ska jag och en annan tjej i stallet bada med hästarna! Kommer bli en grym helg!!!
 

Dagens planering

Japp har ingenting att göra just nu väntar bara på att kunna åka ner till stallet och göra det jag ska! Bosse ska tömmköras och sedan ska jag kvällsfodra! Bosse och Baricha är de enda som står inne nu, alla andra gåt ute! Han har dessutom drat av sig sin flughuva i hagen och hans hage är inte den minsta... 
 

High Chaparall

Snart så åker jag! Imorgon faktiskt och det kommer bli grymmt! Kommer att åka med en kompis och sova hos hennes kompis en natt! åker som sagt upp imon och går på High Chaparall på lördagen och kollar på western mm! Massa bilder kommer tas så att jag kan visa
 
er såklart! Överlycklig just nu!!! 

OneRepublic

En bra låt som jag har fastat för hoppas bara inte radion tjatar ut den! 

Remember

Kommer ihåg den gången för inte så länge sedan då vi åkte in med Bosse för att ge honom dropp inne på kliniken och det tog tid. Mamma åkte iväg och skulle göra ngt och jag satt kvar på en stol och vaktade när han stog där och nästan sov. Det tog 2,5 timma och tiden gick inte särskillt fort när man inte hade ngn att prata med och personalen gick runt och man ville igentligen bara åka hem! Men man satt där och det var ganska hemskt att se honom med en stor nål i halsen... Usch och det var inte länge sedan! Så tiden går fort! 
 
 

Tömmkörning

kommer att lägga in mer tömmkörning nu på schemat för att bygga upp mer ryggmuskler! Så jag har tänkt att det kommer att bli mer regelbundet än var det är just nu. Dock är det ganska jobbigt att springa där bakom eftersom jag vill jobba på ganska mycket rakspår! Men men vad har man kondis till liksom? Så nu får jag allt ta och springa lite! Vad göör man inte för sin häst... 
 

gårdagens träning!

Red både ludde och Bosse för Maria och båda gick jättebra! Ludde var det ganska kämpigt med och jag fick jobba som bara den med det gav resultat! Bosse gick som en klocka och var superfin! Red inte så tufft på honom så finns inte så mkt att säga mer än att han var fin! Så som sagt båda gick bra! Så jag var jättenöjd när jag var klar och trött också!!! 
 

Första träningen!

Ska på dressyrträning med Bosse för Maria och jag är hyper över det! Jag längtar ihjäl mig för det var så länge sedan! Träningen är bara för stärkande syfte men jag gråter nästan av lycka för att få börja träna lite smått igen! jipppppiiiiieeeeeeee !!!! Haha skrattar åt mig själv men det ska bli jätteroligt
! !


Söndag

Har nästan sovit hela dagen och när jag inte har sovit har jag varit i stallet! Red ut med två tjejor i stallet och han skötte sig (nästan) nej men han har blivit väldigt tittig och hoppar flera meter om ha får syn på en konstig stock... så man får hålla i sig! Lygn söndag förövrigt!


Bad!

Bade lite med hästarna och här kommer lite suddiga bilder!






Saker ni inte visste om mig!

- Jag hatar lock för öronen, HATAR får typ panik om det inte släpper...
 
- Älskar exotiska frukter, ananas och mango är bäst!
 
- Gillar att baka även fast jag misslyckas rätt så ofta!
 
- Har haft en skolios vilket innebär att jag har haft en vriden ryggrad!
 
- Hatar att spendera pengar på saker som inte hör till häst världen. Jag får ångest om jag köper typ kläder eller något liknade. ( Sparsam av mig)
 
- Beroende av Pretty little liars och The vampire diaries älsar båda två!
 
- Älskar Anna Scapati schabrak! (kanske ni redan visste)
 
- Älskar att rida ut och galoppera fort som fasen på öppna fält!
 
- Vill åka till London! skulle vara så häftigt som helst!
 
- Har en enorm prestationsångest som inte är så bra i alla lägen...
 
- Hatar när någon kollar på mig med kritiserande blick!
 
- Jag är en vinnarperson vilket betyder att jag är väldigt målmedveten och bestämd av mig men även en dåligt förlorare! Ger mig sällan kan jag tala om!
 
- Älskar hängmattor!
 
- Är väldigt blyg av mig med personer jag inte känner men annars kan jag prata hur mycket som helst!
 
- Är känslig av mig och gråter jättelätt!
 
- Är känd i min klass som den som kan somna var som helst vilket är sant! Somnar jättelätt i vilken miljö som helt! Är dessutom en morgonmänniska och sover inte längre än till 8 vilket är sovmorgon för mig!
 
Lite smått och gott! Kram
 
<img src="http://cdn1.cdnme.se/3494884/6-

Årets första bad!

Har inte badat ännu men jag tror faktiskt det blir på Bosse i år! Jag och Ella ska gå ner till sjön och bada lite med hästarna idag. Hur långt ut vi går vet jag inte och så får vi se om hästarna vill gå i! Vädret är ju inte direkt toppen men det ska inte hindra oss!

My homies








Glad midsommar!

Midsommar idag då! wow hälften av det här året har reda gått! tiden rinner verkligen iväg... Bosse fick vila idag och snart kommer våra gäster! Backat jordgubbstårta och plockat massa blommor! Glad midsommar på er!


Benskydd

Är i stort behov av benskydd. Har mina verdus men de är på gränsen till för stora, sen har jag ja mina JW men de är på gränsen till för små och så har jag även ett par svarta som jag använder till vardags men kardborren är så dålig att jag har fått börja tejpa för att de inte ska flyga av så jag behöver nya! Har funderat på Lamicell Elite men de finns bara i medium och large och jag vet inte om medium är för stort för honom? Vad har ni för benskydd?

Saknade kusin

Saknar min underbara kusin sjukt mkt! mer än vad jag trodde att jag skulle göra! Hon är nu i USA och har en grym tid där, har praktiserat i två veckor och nu är hos sina släktingar och har varit på alla möjliga sortes ställen! Väntar på att hon ska komma hem men det är ett tag kvar! Hon läskar mig med alla bilder som hon lägger upp på sin blogg och jag dör inuti. http://svenssonhilda.devote.se/ Saknar dig!

AW

Läser om ALLA som ska till AW eller är där och jag är så avundsjuk... Hade planerat i ett helt år att åka dit men det gick år skogen när Bosse blev skadad men annars hade jag också tjatat om att det bara skulle få dagar kvar och ha ångest för vad man ska ha med sig och längta ihjäl mig som jag vet att många andra gör just nu! Fasen vad jag vill dit! Men kanske nästa år, kanske... Jag hoppas iaf att alla ni som ska dit får en underbar tid och svettas ihjäl när ni rider för alla kända tränare och hoppas att ni skrattar så mkt om nätterna att ni knappt orkar stiga upp ur eran säng på morgnarna... Have fun everybody!

Vinna eller ge upp!

Det blev dagens budskap, haha nej men skulle gå i lite vatten med bosse idag och det är massa träd och växter runt omkring så det var jätteläskigt enligt Bosse... iaf så höll jag på ett bra tag innan han gav sig för jag hade bara bestämmt mig för att han skulle gå igenom och det gick till slut och jag brände mig på nässlor, flög nästan av och var ganska slut men fasen vad det var värt det, att vinna ist för att bara ge upp och skita i det! det kommer man ingenstans på!

We are kind of crazy








Jun. 20, 2013

Ja jag har typ inga planer för idag förutom att åka ner till stallet och rida Bosse och sedan tror jag att jag ska kolla på lite matsträning en stund. Läska mig själv lite eftersom jag inte kan vara med! Annars ska jag väl hjälpa till lite hemma och så!
Har lite ångest för att hela mitt sommarlov kanske kommer se ut såhär!!! har ingen aning om vad jag ska göra???


Words

Tårarna rann lite när jag gick in på carros blogg och läste detta... Fyfaan hur jobbigt han måste ha det just nu. Jag blev rörd av detta och jag tycker ninska läsa om ni inte har gjort det!

Justin Bieber
hi... i know in these days i'm not the happiest boy in the world but it's me, your Justin.I'm a bit scared and worried to write to you now, with all the things that have happened in these months, but, anyway, I will. Since the Believe tour started its like if the world had collapsed on me. There have been so many events that bhrought me down. when i've got drug,girls, do you remember it well? My birthday, which was a disaster,do you remember it well? The death of Avalanna you remember well? When I was sick on stage,do you remember it well? Please, delete my mistakes and these bad memories. Just remember one thing: you are my life, and that is why I go along, just for you. I know I've changed, but I also know that I can't stay a sixteen year old boy forever. Life goes on.What makes me feel bad, however, is that no one is aware of the efforts that I'm doing to make good music and to be finally respected. I'm tired, beliebers,i'm so tired.Sometimes, when no one can hear me, I cry. I think of you, you have to endure every day because of me, and I wonder whether its worthwhile to make you feel bad for me. I know that you cry because of me sometimes. I know you're sad when you can't see me, stand beside me, hug me ... believe me, it's the same for me. I wish I had the time and opportunity to spend an afternoon with each of you, but I can't. And trust me when I tell you that it hurts.You do a lot for me, every day.you allow me to win prizes, to concerts, to get anywhere my music ... and I what I give you in return? I can't seem to do much for you. You say you listen to my music and you feel immediately better, but I don't believe you forever. Music can't always fix everything. Record my voice and let you all listen isn't enough. To you, to feel good, i know that you need to spend an afternoon with me on the couch, watching a movie embraced and talk about everything that makes you feel bad. But I can't give you this. I can't fulfill this wish that you carry in your heart. I love you, beliebers, and it kills me to know that you are sick. You know you're bad for me, then ... The other night, to Billboard, I know that you haven't shown the vitality that distinguishes me. I smile every day for you, because I know that you want to see me happy, but inside, believe me, I'm dying. I made so many mistakes in this period, perhaps too many, and I'm afraid of getting lost ... sorry for everything, sorry if I'm not perfect, I should be for you because you deserve it. I do not know what's happening to me, I just know that its like if the whole world hates Justin Bieber. Maybe I really need to take a break, stop working and devote myself for a while 'only to you. I'd like to go around the world to come into your home and make you many surprises, make you happy at last for real ... My tears, my life, are your tears. I know you are pained to see how I'm at this moment, but life is so hard. I don't have time for me, for you, i can't connect on twitter to respond much more ... we are moving away, my beliebers. It breaks my heart to say it, but its like this. Its not your fault. It 's all my fault. When I think I do the right thing instead I always inexcusable mistakes. I'm choosing the wrong company, wrong actions, perhaps even the ideals wrong ... I've always tried to convey something, but now I don't feel an example for you anymore. I've always told to smile in any situation, and instead lately are the first one who gets depressed and cries himself.I ask you to help me, beliebers. I do not know who I am anymore, I'm losing myself. I'm losing Kidrauhl. Since when Kidrauhl needs to take off his shirt to feel loved by his fans? Since when Kidrauhl goes around with pants that have a horse at the knees? Since when Kidrauhl smiles so little to meet & greet, when he meets his reasons for living? Since when Kidrauhl dodges fans, and walk among them with his head down? Since when Kidrauhl salt on a stage without his classic smile? Since when Kidrauhl feels wrong on stage?My loves, I'm afraid. So I need you ... I'm afraid of losing myself and not finding the way back.i've changed, even if you claim not to. You are here, support me, and every day that challenged the world yells at you because I've changed. Before everyone saw an innocent kid who loved making music, but now what do the world see? One boy smoking, one arrogant pissed off that goes around bare-chested and is filled with tattoos ... and the worst is that I have made this image created by himself, without help from anyone.You know that i'm not like this , right? You know that in reality in my face still lurks Kidrauhl's smile, right? You know that I have never forgotten our Common Denominator, right? You know that for me you are still the most indelible tattoos with which I covered myself, right? Please tell me that its like this ...I love you, Beliebers, and I ask you not to leave me, now or ever. I need you, you have no idea how much I need to feel your closeness ... please, help me to find the Kidrauhl which you are in love. i'm so sorryYours forever,Justin

Två ridpass klara!

Red både Baricha och Bosse idag! Hoppade Baricha och det gick helt okej, tog ett tagbinnan hon kom igång men efter ett tag blev hon jättefin!

Efter det red jag och Ella ut i skogen med Bosse! Som vanligt såg han spöken överallt och ibland bara tvärnitade han och vägrade gå! så han var lite fånig sagt säga... men annars gick det bra! Hosta går det även i stallet och Bosse har hostat lite också så jag vågar inte rida så hårt för jag vill inte att det blir värre! Hosta kan hålla i sig länge!


Gränser?!?

Ibland kan jag undra om vissa har gränser för hur mkt man kan slå sin häst? Jag ser vissa som slår sin häst näst inpå varje steg och man ser hur hästen blir mer och mer irriterad.... jag personligen tycker inte det är okej. spöt ska vara hjälpmedel och inget tortyrvapen? Vissa borde inte ens få rätt att använda spö och jag säger inte att man INTE ska använda spöt utan man ska använda spöt RÄTT!!! Kan bli så irritrrad på dessa saker vad tycker ni?

05:15

Gick upp för en halvtimma sedan och åt frukost mm så nu ska jag palla mig ner till stallet och släppa ut hästarna! Förlår för att uppdateringen har legat nere men jag har haft mkt att göra och när jag inte haft ngt att göra så har jag sovit!!!


Gårdagens ridpass

Red ut en sväng barbacka och jag kan säga att jag ångrar lite att jag inte tog sadlen för jag var när på att flyga rejält några gånger! Första gången var när vi skrittade förbi en hage lugn och stilla men såklart stog det en gömd häst i hagen som han inte såg men när den plötsligt började röra sig så tvärvände han och stack, inte lågnt dick med jag var när på att trilla av som sagt! andra gången var när vi skulle upp för en lite man ganska brant backe. Han taggade igång som fase och skulle bara springa iväg men jag höll i honom men när jag väl lättade ngn centimeter bar det a v i 210 och ja jag red barbacka.... sist men inte minst så skulle vi galopera lite lugnt och sakta på ett fält och det började bra men plötsligt så hoppar han åt sidan och jag var inte riktigt beredd men annars gick det bra! Han såg lite spöken överallt men vi överlevde!

Ny vecka!

Nu är det måndag igen och jag har redan varit och släppt ut hästarna i stallet men jag kommer åka ner dit ikväll för en ridtur med en tjej i stallet! Är läger där nu så drt är fullt upp hela dagarna och svårt att vara ngn stans att rida... så det blir tillmestadels uteritter hela veckan men det har jag ingenting emot och inte bosse heller!


Gammal träning!

En gammalträning som jag lekte lite med på youtube när jag lärde mig hur det fungerar!

Förbättring?


Snart 2 år!

Wow när jag tänker efter har jag snart haft honom i två hela underbara år! Det har gått fort och det känns som om det var igår man fick hem honom fast samtidigt känns det som om man haft honom i en evighet och känt honom i hela mitt liv! Vi har gått igenom mkt tillsammans och är riktigt tajta nu! 2 ÅR!!!!!

Dagens ridpass

Red ut i skogen som sagt och han var förvånansvärt snäll och lydig! red ut med två andra tjejer i stallet och det var riktigt roligt! Red ca 40 min och travade och galopperade! I normala fall skulle han vara skitstark och dra som en liten b ponny men idag galopperade vi lugnt och han LYSSNADE!!! Det var roligt att sitta på och bara gunga med utan att behöva få mjölksyra i armarna... Kommer bli mycket uteritter i sommar!!!

Old pictures

Hittade dessa fina bilder som jag inte sett på länge! Foto Mia Gardstig

Morgon

Ska snart bege mig ner till stallet för att rida Bosse! Känns härligt att inleda sommarlovet med stallet! Har inga andra planer för idag men hittar säkert på ngt att göra i stallet, finna alltid nåt att göra! Planer inför mitt sommarlov kommer snart! Kram

Jun. 15, 2013


Ögongodis

Är helt kär i domma ursnygga schabraken från anna scapati! helt såld!






Älskade häst!






Tävling på G

Har anmält mig till en LB:1 a på Superhelgen på Bosse! en LB:1a är inte så avancerad och ett enkelt program! Jag är överlycklig och har redan börjad tänka på vilken outfitt jag ska ha, hehe.. supertaggad och jag har mer en en månad på mig att träna! Så nu jäklar!


Dagens ridpass!

Idag fick det bli ett dressyrpass på ridbanan! riktigt roligt var det, dock var han lite stark i början men efter en stund gav han sig! Jobbade mkt med tempoväxlingar och bakbenen! Han var riktigt fin i slutet då kag även galoperade ( lugnt och sansat) Så jag är jättenöjd idag!

Grattis Moa!!!!

Ver på studenten igår och jäkler vilken känsla man fick när alla bara skrek och grät och gud vet allt! det var jätteroligt och idag blir det två till! plus min egna avslutnig!


Nej men hallå där!




Bosse uppdatering

Nu harv det gått några veckor och jag har börjat rulla igång med galoppen lite smått! Pigg som satan och det känns som om man sitter på en B ponny som galopperar i 210 i en omhoppning med huvudet käpprätt upp i luften stundtals... Men roligt är det och det är roligt att han tycker likadant! Har inte galopperat så mkt än så länge men det blir lite mer för varje dag som går! Idag fick han vila men imorgon kör vi på igen!

Bildbomb!


Barbacka tjej

Jag har insett nu att jag bara älskar att rida barbacka! Det är en utav de härligaste sakerna man kan göra! Sitta där och dingla med benen! Nej men jag älskar det helt klart! Så just nu rider jag barbacka hela tiden, dressyrpass, uteritter o.s.v. Dock blir man helt vit efteråt men så värt det! Dessutom ser man ganska liten ut när man inte har sadel på! Någon mer än jag som älskar att rida barbacka?

Beställda!

Har beställt de här två bilderna som kommer hänga på min vägg inom en snar framtid! Älskar dom!

Öland

Idag sticker jag och min klass till ottenby som ligger på öland. Där ska vi kolla på fåglar!!?!? vet inte vad det är för mening med det men det kommer säkert bli intressant!

Träning idag för maria på ludde! Bosse får antagligen vila idag för vi ska ävem på ngt med min brors klass ikväll så det blir lite tajt...


High Chaparall

I juli så ska jag åka till high Chaparall och kolla på westerntävlingar med ett underbart sällskap! Har aldrig varit där och aldrig kollat på western förrut men det ska bli jätteroligt och jag längtar tills dess! vi kommer bara vara där över dagen men ändån! De som rider western måste ju ha en jäkla pli på hästarna de rider på! Som sagt ska bli jätteroligt!


Måndag

Chill dag i skolan då vi åt mängder av tårta, spelade brännboll och dragkamp och nu sitter vi och slappar i soffan.

Bosse får gå lite lugnt idag, kanske bara tar en sktittur, får se!!! Har planerat att han ska få en skrittvecka snart vet dock inte när? men men iaf så har vi fullt upp den här veckan då det är studenter och skolavslutningar hela veckan...


Vi hade iaf tur med vädret!

Tävlade idag och man kan säga att det gick åt skogen... Han var inte allt koncentrerad och gnäggade konstant vilket störde mig i min ridning. Han var spänd som en fiolsträng och det hjälpte inte vad jag än gjorde för det gick inte att nå honom. Första klassr red jag på 50 % och andra på 53 % sämsta resultatet jag någonsin fått och jag är inte alls nöjd. Inget bra resultat på Ludde men fint väder!


Fråga på!

Passa på att ställa frågor! Svarar jättegärna och blir jätteglad om ni frågar så passa på om ni har ngn fråga!


Stark som en oxe

Ända sen dagen jag började skritta honom har han varit stark som bra den och igår höll jag på flyga bakåt för att jag fick inte stopp på honom! Han bara går på och det hjälper inte hur mkt jag än försöker han är så jävla stark! Det är helt sjukt! Jag tycker inte att han är så stor men fasen vad han ska tuffa på. Han skiter fullständigt i mig bara han får springa! Många kanske tänker men det är bara dra tag i honom men jag gör det och han kanske stannar upp lite men efter en sekund gasar han på igen som om inget hade hänt! Så jaa han är stark min lille ponny!


Barbacka tur på Bossen!




Tiden rinner iväg!

Usch kom på det nu att jag inte bloggat på två dagar och jag har inte tänkt på det. har haft så mycket annat som ska styras och ställas med! Men en sak är säker det ör sommarlov om bara EN VECKA!!!! Awesome!!! Ni ska få mycket uppdatering om alla pollar snart!


Dagens ridpass

Red ut en sväng på en väldigt pigg ponny! Gick jättebra men när jag kom till ett fält började jag trava och efter en stund flyger han upp i luften och jag undrar vad fasen det var??? och när jag skrittat några meter springer det iväg ett rådjur i full fart och Bosse bara glodde på den, så troligtvis var det ett rådjur som vi stötte på!


Den gången jag fick dommaren att skratta!

Det är faktiskt rätt så roligt och jag kan sitta och skratta åt det nu i efterhand så ni ska få höra!

Jag var på en tävling i Tingsryd och skulle hoppa en Lc Lb och i Lcn gåår jag in och vinner min andra vinst men Bosse! Såklart var jag överlycklig men iaf så skulle jag hoppa Lbn och jag river ett hinder och när jag kommer till sista blir det en nit och jag flyger fram på halsen och tappar balansen. Så som Bosse är så skulle han såklart inte vara sjysst att stå stilla utan trava iväg och bara några meter ifrån sista hindret då står en maxad oxer som han KLIPPER BAKIFRÅN! Jag fattar igentligen inte hur jag lyckades sitta kvar men det gjorde jag och domaren skrattade som bara den och jag fattade knappt vad som hade hänt! Så det var första gången jag blev utesluten för att rida fel väg... men i det fallet påstod jag att det var bosse som tog fel väg!

skrattar åt detta idag men just då tyckte jag att han kunde hoppa räcker ist för en oxer men men!

Saker han älskar!

- Godis
- bli borstad i ansiktet
- Rida ut
- Hoppa
- Uppmärksamhet
- Sin hage
- Busa/ bråka

Jaa saker som han äkskar sagt säga! Kanske kommer vad han ogillar också!


Snygging




Trött som ett as...

Som rubriken lyder så är jag skittrött och orkar knappt stå så nu ligger jag i soffian i myskläder och kollar på american idol 2013! Har varit och hoppat Ludde på en pay and jump 80 cm och det gick skirbra, lite stark men en nolla blev det! Berättar mer om gbg snart!


RSS 2.0