Dagen

Har mest suttit framför TV och kollat på hoppning! Grattis till Sara som tog silver och jag förmodar att ni redan vet vilken runda hon gjorde men jag säger det ändå! TOPPENRUNDA (förutom det där liiilla nedslagen..)
 
har även varit barnvakt och bakat raspberry cupcakes, vilket gick ganska bra några blev missbildade och några blev jättefina!
 
Bosse fick vila idag men jag pysslade ändå om honom lite. fre-sön ska jag ta hand om Baricha ska även hoppa henne någon dag vilken ska bli superkul! Den hästen är så härlig och jag bara äälskar heela henne!
nu väntar sängen, hej då!
 
Inte våra cupecakes på bilden.
 

Bilder från Superhelgen!

Tog lite bilder själv med mobilen vissa blev bra, dock blev många mörka.

Picassos ridpass

red ett dressyrpass i paddocken ca 45 min, han var superfin men det var lite jobbigt i början sen gav han efter och jag fick igenon den jobbiga sidan när jag gjorden massa sidvärtsrörelse då jag var noga med att han verkligen inte fick dra upp huvudet och streta emot. han gav efter och blev mjuk och kom loss. Jag gjorde lite mellantrav och snett igenom mm och tillslut gick han stadigt och fint och rörde kanppt huvudet när jag vände igenom eller ökade! 
 
Galoppen jobbade jag mkt med formen och när jag jobbar med formen så håller jag en stadig hand på yttertygeln och leder med innertygeln sammtidigt som jag ökar för att det inte ska bli fyrtaktigt! sen när jag fått igenom formen och han är stadig så minskar jag så sakta det går och kanske minskar volten om han är i balans! Kram på er!
Bara för att jag gör så roliga miner så bjuder jag på bilden:)

Happy Girl!

Nu har vi köpt en ny transport som ska hämtas på onsdag! kännde att det var behövligt med den skrotiga transporten som vi har nu,fast den funkar såklart! Det blir en Böckman duo R som jag är helt kär i! den har sadelskåp och är lagom stor. Här hittar ni mer bilder! http://www.bockmanncenter.se/Transport-Duo-C.htm
 

Otroligt!

Ni har säkert redan sett det men vilken runda! Sara Algotsson! vilken tjej och häst, klockren runda och inga fel och desutom delad första plats! Laget ligger nog trea men det är inte heller tokigt! vi får se hur det går inför morgondagen. jag måste bara tilläga att sara och linda tävlar för udden!
Kram på er!
 
 

Picassos ridpass

tog det ganska lugnt idag eftersom han vilat i 4 dagar vilket han var värd! iaf så sktittade jag ut till ett fält där jag jobbade ca 15 min i skritt trav och galopp. jobbade mest med formen och varierade stora och små volter gjorde mkt övergångar mm, i slutet travade jag av honom på ganska långa tyglar för att låtahonom komma lite extra långt ner. sen skrtittade jag av och gick upp och ner för några backar.
 
Veckans planering:
Mån: Dressyr
Tis: Dressyr
Ons: Vila
Tors: Hoppträning
Fre: Tävling LB
Lör: Tävling LB LB+5
Sön: Skritta ut.
 
Jag får se nu den här tävlingen om han är sugen och på G, om han inte är det ska han få vila ännu mer ch gå lite mindre. men nu har han fått ta det lugn så vi får se!
 

home sweet home

Kom hem idag från öland efter en super helg på stranden och med vänner! brännt mig som in i baljan men färg har jag fått på bara några timmar! internet har varit överbelastat och därför har jag inte kunnat blogga, jag kom inte ut på internet helt enkelt. nu är jag hemma och jag har varit i stallet i 4 timmar så snart ska jag sova.
 
Har checkat lite hur dt gått får Sara & Linda Algotsson och för sara har det gått toppen och ligger på 4:de plac. efter dressyren och Linda ligger på 62 plac. av ca 74 starter.härligt.  

Picassos ridpass

Idag åkte jag till ingelstorp och provade på att rida för Maria Falkt som är tysk mästare. det gick otroligt bra fast vi bara övade på hans form och hur jag skulle göra för att komma dit. nu har jag äntligen fått känna hur det är att ha honom i rätt och stadig form och i rätt takt. innan har jag bara gett efter på tygeln och så har han kört upp huvudet i luften när han fått nya instruktioner. han började jobba med ryggen och med muskler han inte jobbat med knappt. han har musklerna på fel ställe vilket gör det enkelt för honom arr köra upp huvudet. nu banne mig ska vi bygga muskler!!! ALtt blev så mkt bättre och min sits var helt underbar chjag jobbade verkligen och nu är jag helt slut, orkar knappt stå på mina egna ben så imorgon blir det en plågsam träningsverk för mig och bosse! nu ska jag sova, kram på er!
 
Bild från konfan!
 

Stan med goa tjejor!

Varit i stan med ett gäng tjejer från klassen! var superkul att träffa dem när man inte setts på en månad! särkilt en kompis som kommit hem från sälen (hon har bott där i 7 månader). vi fikade säkert i en timma och hade trevligt och jag hoppas vi gör om det snart! 

Snow white and the huntsman

Jag såg filmen på bio igår och jag tycker den är jättebra! Allting är välgjort och det är en film värd att se. men det är vad jag tycker och jag tycker verkligen att ni ska se den och om ni har sett den,Vad tycker ni??
 
 

Bilder från helgen!


Lördagens resultat

LB: han var sjukt fin och gjorde sitt bästa, allt gick kalas och det blev en felfri runda! det var dessutom stil också så jag fick 50,5 p och en sjunde plats! LA: Han var helt underbar i la också men han stog emot lite mot ett hinder så jag red på för hårt och fick ett ner. annars var han super min fin fina lilla ponny!

Resultat - Fredag

LB: Vill bara tilläga att när vi red fram började det började det ösregna, det bara piskade ner och hela framhoppningsbanan stog under vatten. sådet blev ingen framhoppning och ingen riktig framridning heller eftersom det var halt och gegigt överallt. som tur var att man fick hoop två sprong på banan innan man startade.
Allt gick toppen och han var pigg och glad fram till hinder nr 2, jag vet faktiskt vad jag gjorde för fel? det var en kort sväng till en kombination som desutom var ett läskigt hinder. ett stop, han gled ut med ytterbogen fast jag tyckte endån att jag gjorde en bra väg. men aja han var klockren resten av rundan och hoppade kanon! jag är nöjd och glad! 
kram!
 
 

Dagens outfitt!


picassos ridpass

Red ut i skogen och galoperade med Emmy! det verkar som om han är supertaggad inför helgen, pigg och glad ponny!
 
imon kommer Maja till Udden så jag hoppas att du ser detta för du måste komma och hälsa på Bossebus!
haft lite stressigt idag vi har haft gäster och vi har fixat jättemkt inför tävlingen mm. så har inte kunnat blogg så mkt.
jag får se om jag hinner slänga upp outfitten för imon när jag vaknar!
Nu- säängeen!

bloggar som jag läser

http://baraacarro.blogg.se/ - gillar hennes blogg och har läst den sen ca ett år tbk.
 
http://retardriders.blogg.se/ - picassos förra ägare driver bloggen med en till tjej och jag gillar deras blogg!
 
Bloggar som jag läser ibland:
http://johannagrant.se/
 
http://nellieberntsson.se/
 
http://madeforeeachother.blogg.se/
 
http://hildasvensson.devote.se/
 
http://fawila.blogg.se/
 
http://ellenwarsen.blogg.se/
 
lite bloggar som jag läser!
<img src="https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3494884/images/2012/pic_199270341.jpg" data-oid="4fd92f33e087c339a6522268" class="image" /

Lite bilder...


Vart är solen?

det bara öser ner regn. var är det fina sommarvädret? detta kan inte jag kalla för sommar... tråkigt. både i igår och i måndags fick jag rida ute när det ösregnade,jag hade otur. precis när jag kom ut ur stallet båda dagarna så kom ösregnet. inte så kul, eller vad säger ni?

Picassos ridpass

Red ordentligt dressyr pass idag. jobbade ganska länge i skritten och mkt i traven. Gjorde skänkelvikningar till en början sedan gick jag över till att jobba med mellan trav och tempot, jobbade också med galopp fattningar, mellangalopp och förvänd galopp. så det tog ca en timma. han var riktigt fin idag och tog stöd i bettet, såklart blir man lite trött av att han ska vara rädd för ett hörn hela ridpasset som han sett tusen gånger innan.

Om jag får säga det själv så tycker jag att jag passar i kåpan!


Konfimerad!

Nu är man konfimerad! en upplevelse som man upplever en gång i sitt liv! kul har det varit med lite svackor på vägen men jag ångrar ingenting! man fick träffa släkten och fick mkt pengar! Här kommer lite bilder från det hela...

Bilder från Börjes!


hem ljuva hem

Sitter hemma och tar det lugnt efter de här två livliga veckorna! så man kan säga att jag är helt slut. men nu kan jag börja blogga som vanligt igen! det kommer komma upp bilder på konfalägret och från börjes samt själva konfirmationen. Puss på er!

Internet - börjes

Jag har lyckats få Internet, sånu kan jag blogga lite mer, jippiiie! Iaf så kan jag berätta hur det gick på börjes lite mer noggrant. LB: han var superfin men sedan kom det en distans och jag tog inte tillbaka honom så mkt och vi kom för nära ett räcke och rev. super fin runda så jag var nöjd! Lördag LB: Jag tog mig till omhoppning och allt givck kanon tills kombinationen kom och vi kom för flat in och rev det också. jag var lite besviken för jag hade en bra tid och hade kommit bra placerad om jag inte hade rivit,men det får man inte gråta över! LA:min första LA debut och allt flöt på som vanligt jag rev ett hinder som det egentligen inte fanns ngn anledning till att riva, men tjena jag rev bara ett ynka hindret i LA DEBUTEN!!! gissa om jag sken som en sol efteråt jag ar så lycklig! sen fick jag reda på att jag hade kommit till A-final! helt sjukt att jag fick en plats i A-finalen! A.finalen gick i LA och när jag red fram kände jag att han var trött men han ställde upp ändå. vi hade petat ett hinder utan anledning och så kom det en svår sväng till 8:an och vi kom helt fel, ett stopp pga mig men han var superduktig och jag är supernöjd med helgen! Fler bilder kommer!

Konfaläger

Förlåt men jag kommer inte uppdatera på ca två veckor sitter med goa tjejor och chillar:) Kram på er vi hörs nästa vecka:)

RSS 2.0