Tävlingen

Tävlade igår och jag tyckte det gick toppen:) dressyren kändes bra men fick dock ett stopp på banan och ett på terrängen! Båda stoppen var mitt fel men på terrängen var det en konstig sväng så vi kom snett på ett hus som var lite läskigt men vi kom runt fältet men en bra tid, fast om jag inte hade fått ett stop hade jag ridit på tok för fort men men Bosses tempo är Bosses tempo men Gud vad man får kondis!!! Blev en 5 plats utanför placering! Happy girl!

Försöker hitta ngn som har tagit lite foton :)


Tävling nu då!

Ska gå upp och fixa mig själv för att sedan åka t stallet, det ser ut att bli kanonväder idag så vi får hoppas att det håller i sig:) måste gå nu kram!


Outfittttt!

Här kommer Bosses outfit inför söndag:)
Schabrak: skapa, chevall ridsport
Boots: chevall ridsport
Till det mitt JW träns och svarta benskydd:)


God morgon!

Ligger i sängen och slöar orkar inte gå upp så jag kan väl slänga in ett inlägg:) idag ska jag rida med Natta en underbar person som har en häst som heter Kakan ( chair lady) hon har tyvärr haft lite otur med kakan för hon har varit halt m.m. Men dem hittade aldrig det riktiga felet så Natta åkte ner till Skåne och så fick Jonas Tornell som är landslagsveterinären. Det visade sig att hon hade en syssla i benet som inge. På ATG hade sett. Natta tog ju med rönkenbilderna "stavning" dit ner och på bara dem bilderna kunde han se det men det kunde inte dem på ATG. Men som sagt hl är behandlad och håller på att sättas igång, så jag hoppas verkligen hon blir fullt återställd för 1,40 klasserna igen! Men det blir nog inte så mkt bloggande för mig idag. Seee ya!


Fredag

Idag var en seg dag i skolan ma prov och kunna oregelbundna verb i engelska sen red jag Bosse dressyr lite stel men det ska nog gå bra inför söndag håller tummar och tår för att jag ska bli godkänd!!! Red även en ridskoleponny och det gick toppen, så nu sitter jag här trött sliten tjej och kollar igenom papprena för vaccination mot livmoderhalscancer :/ 3 sprutor måste tas... Imon blire heldag i stallet.

Igår hoppade jag ju för Mats och det gick toppen red på ett rakt gummibett eftersom han blir lite stark kan man säga, både Bosse och jag trivs med det bettet helt lagom och snällt för hästens mun:) nu ska jag äta lite kex kram:)


Läggdags

Ska gå och lägga mig nu efter en lång men rolig dag, berättar mer om min träning imon för ni är jag svintrött och sommnar när som helst
Godnatt<3

Ps mig och Mathilda på bilden checka hennes blogg som hon driven med en till klasskompis
http://madeforeeachother.blogg.se/
Mathilda har även fixad min header och design:)


Orientering

Idag ska vi ha orientering på svinö inte så taggad men jag gillaratt spring men kondisen är väl inte på topp... Inte vädret för den delen heller. Idag blir det en hoppträning för Mats så får vi se hur det går, läste även igenom dressyrprogrammet vilket värkar ganska krångligt:p men ett tips är att gå in på stallbackens hemsida och skriva ut bilder som hör till dressyrprogrammen men nu bär det av mot svinö ses sen kram :)


Moa<3

Var i stan med Moa igår och shoppade<3 vi åt ben and jerry´s m.m. sen åkte vi till stallet för att rida, gick inte så bra varken bosse eller jag var på humör men den lektionen slänger jag i soptunnan. söndag blir det ju då fälttävlan och jag ändrade till en P80 istället;) det är nämligen såhär att man måste få två godkända P80 rundor för att vara med i lag SM vilket jag siktar mot. så nu kör vi :) 
Mig och ridskolehästen Samos på fälttävlian förra året:)Jag och Samos på fälttävlans lägret 2011

2 aaaaa :)))))

Hej! Tänkte lägga upp lag bilden från helgen själv ser jag inte så bra ut men ni kan skita i mig och kolla på de andra:)
I laget: Emma Saga Saga och jag:) reserver: Fanny och Rebecka :)


Godnatt

Ska hå och lägga mig nu men hörs inom! Dålig uppdatering jag vet men mkt läxor stallet skola jaja allt det där. Red ut Bosse idag ca 20 min pigg och glad ponny som vanligt:) hade också US möte så blev kvar ganska länge i stallet. Måndagar är den segaste dagen på veckan asså
Godnatt:)


Söndag

Sitter och i soffan och har kollat på PA sista avsnittet när alla åkte hem, jag tycker det är ganska fantastiskt att man kan lösa ett ganska så stort problem på bara två veckor! men nu kan man väl även söka till PA 4 :)
På tal om något annat så gick Bosse fint idag, inte toppen men helt okej. i LC:1 var han spänd och lite skraj för dommaren och dressyrstaketet. men i LB:1 så var han avslappnad men lite för hög i nacken plus att jag red lite för fort. men jag red i laget iaf och vi kom på en andra plac! duktig ponny!!!
Resultat:
LC:1 157p 58,248% dommaren sa även att jag red mjukt ooch fint
LB:1 163 p 56,... det blev högre krav men superglad iaf:)
så en blå rosset med mig hem, glad tjej! nästa helg är det fälttävlan på G, men nu väntar läxor och annat skit.
KRAM JULIA 

Dressyr imorgon då...

Hej! sitter framför TV och pluggar in dressyrprogrammen iimorgon, LC:1 är svårast men det ska nog gå bra :) med en nydushad och nyfriserad ponny blir det säkert kanon hela kittet. Fick reda på vilka dem tror ska rida i laget och jag är bara reserv, men man vet ju aldrig de bestämmer sig efter förklassen.
Idag gick Bosse SUPER käns helt underbart, allt gick ut på att lösgöra och lossa honom i bogarna och det gick jättebra, men fick såklart hjälp av en underbar person! men efter 10,5 h arbete och slit i stallet ska jag snart gå och lägga mig, få lite skönhetstsömn eftersom klockan står på halv sju imon. så godnatt! :D

Let's Dance

Hej igen! Sitter och kollar på Let's Dance! Vet inte riktigt vem jag hejar på men men jag tycker det är bra men jag tycker dock Marcus Schenkenberg är lite töntig men det är vad jag tycker.
Blev ändrade planer idag så jag hoppade Bosse på fältet och red lektionsponny på dressyren! Iaf så var Bosse duktig och pigg med en massa skit på benen... Imon blir det duschen för Bosse plus lite frisering haha. Heldag i stallet då, love it!!!
Kramar!


Fredag!!!

Hej!
Sitter i skolan och väntar på bussen som går raka vägen till stallet! ska rida dressyr på Bosse, mest lösgörande inför helgens dressyr tävling. Det blir LC:1 och LB:1 första omgången i Div ll dressyr! Tagga, tagga, tagga.
Outfit: Vita ridbyxor, svart kavaj, vitt schabrak och med vitt bling bling pannband!
Iaf så efter det att jag ridit Bosse bus så ska jag ut på fältet med en lektionsponny, i det här "FINA VÄDRET!!!"  aja nästa helg hoppas jag att det blir bättre väder när det fälttävling P70, outfit kommer nästa vecka!
/Hej då :)

Torsdagens skoldag slut!

Hej sista lektionen klar så snar bär det av mot stallet, ponnyn ska ridas och sen har jag läxor som väntar hemma:) imon blir det två lektioner om jag orkar see you later:)


Julia var namnet!

Hej!
Jag heter Julia Lorentzson, jag är en tjej på 14 år och går i 7:an.
Skola: Kalmarsundsskolan
Fritid: Hästar
Jag spenderar mkt tid i stallet hos min fina ponny Picasso. Picasso är en D-ponny på 11 år med okänd härstammning. på lördag har jag haft honom i 8 månader! jag har bara ridit i 4 år men tävlar LB/LB är med i Div 1 hoppning ponny och Div ll dressyr för ponny. Tränar för Carina Reje Eklund och ska snart börja för Mats Torstensson. jag tränar ju såklar för Mats så fort jag får chansen. Denna underbara ponny köpte jag av Maja Turesson. innan jag köpte honom hade han gått LA/LA men han har stor kapasitet till mer! det går frammåt!!!!
Jag ska även konfemeras till höst. håller på att läsa och är snart klar med alla kyrkogångar som man måste gå. såklart är det ett ridkonfa läger med masssa goa hästmänniskor!
min familj: mamma pappa två småbröder o jag.
kommer såklart mer men till dess bye bye :)

RSS 2.0