Baricha

Hoppade som sagt Baricha igår och det gick kanon! Började med lite trestuds och det är svårt att få fram drt här kvicka i henne eftersom hon har blivit lite nonchalant på småhinder... Sen hoppade vi fem och en halva och la upp det på en meter ocj jäklar vad hon hoppade! Kände verkligen det här trycket som man vill ha i språnger och högt över var hon också! Var jätteroligt att få hoppa lite! Är så himla sugen!


Hoppning

Jag ska hoppa idag! Känns som om jag imte har gjprt det på evigheter! Ska bli så jäkla roligt och taggad till tusen är jag. haha som om jag inye fått mat på flera dagar.. Baricha är det som ska trimmas men först lite jobb! Arbetsdag i stallet. Ska fixa alla hagar och få bort aööt sly och även göra så att det blir en ridväg runt om hagarna! Kommer bli toppen tror jag.


Promenix

Pigg ponny med mycket energi idag!


One Direction

Biljetterna släpp på lördag men man kam redan förbeställa... Jag vill så gärna gå!!! Det skulle vara som en dröm. Den känslan när man var på konserten. Jag vill uppleva den igen! Jag skulle kunna göra det tusen gånger utan att det blir uttjatat. Enda problemet är att hitta någon som vill gå med mig. Forever alone directioner typ...


Dagen

Bytte bandage på Bosse idag och jag kan säga att det inte är det vackraste jag har gjort men det funkar, tog tempen och den hade stigit 4 grader. Inte jättemycket men får hålla lite koll bara. Imorgon är det stilterräng och kanske ska man kolla lite? 
Saknar sommaren! 

Torsdag

Idag är jag förvånandsvärt glad! Tar nya tag och även fast torsdagar är skitdagar så känne jag mig pigg! Skolan sen stallet som vanligt. Ska byta bandage och ta tempen, tog den igår och då hande han ingen feber vilket var skönt. Fredag imon! Även fälttävlan i helgen även om jag bara ska vara åskådare så längtar man lite!


Statistiken

Gud vad roligt det var när jag gick in och kollade på statistiken och såg att den ökar för varje dag! Det blir bara roligare att hålla igång bloggen och det är ni som gör det!
 

Att börja om

Nu är jag tillbaka där vi en gång var i februari i år. Tillbaka med en skadad häst. Även fast det ser hoppfullt ut känns det endå hopplöst. Dettar tid det här. Man måste låta det ta tid och jag har gjort det en gång och det gick endå inte och nu måste jag göra det igen. En gång till. Ena stunden så känner jag att jag orkar inte. Vad är det för garanti att han verkligen håller. Samtidigt som jag känner att jag kan låta det här ta hur lång tid som helst, bara han blir frisk. Jag vill inget hellre i hela världen att han ska bli frisk. kunna få ut och galoppera på fält. Tagga igång till tusen så fort han ser ett hinder och kunna få boka och springa fritt i sin egna hage. Det gör ont, det gör ont att se honom med bandage på benen och längtan efter sina kompisar när de får gå ut och han gnäggar nonstopp. Men det glädjer mig att komma till stallt varje dag och se sen där vita fluffiga ponnyn med glimten i ögat. Att han blir så glad att få gå ut och gå en runda dom där ynka 10 minutrarna varje dag. 
 
När man kollar igenom bilder videoklipp och alla rosetter vi har plockat på oss ger mig motivation. Vi har inte visat vad vi går för än. Inte ens nära. Alla fina lovord från tränare och alla träningar som satt som en smäck. Jag kommer ihåg de sista hoppträningarna då tränaren inte hade något att säga för det gick så jäkla bra. Det var klockrent och då var det svåra msv b banor som vi lekte oss igenom. Vi har tagit oss långt på bara två år. Vi har klättrar i klasserna och vi har blivit ett team. Han är min soulmate, bror, familjemedlem och bästa vän. 
 
 

Läger!!!!

Oktober har vi bokat in ett läger hos Maria med mina vänner från växjö! Längtar som en tok eftersom jag inte har sett dom sedan januari!

Ni kanske undrar hur jag kan åka när jag har en konvalescent häst? Det är nämligen så att jag ska få låna Marias 5 åring Amborella! Jag har ridit den hästen förrut och det är en jättehärlig häst som jag klickde med direkt! Blev såklart superglad när jag fick höra det! Kan det inte bara bli oktober nu?


Baricha

Red henne igår och hon är verkligen en sådan från dag till natt häst. Hon är helt olik att rida från gång till gång. Rdd ut en sväng och hon var lite småseg men sen när jag gick in på ridbanan så var det som om hon fick els i svansen. Hon blev superpigg och var riktigt rolig att rida! Hoppning på frdag står på schemat!


Det som vi väntat på

De har hittat en pålagring i vänster fram och så har det skrapat bort lite brosk. De sa att det såg hoppfullt ut så nu är jag överlycklig! Pålagring låter inte som det bästa i mina öron men om det går att göra något åt det villet det verkar finnas är det kanon! Om två veckor ska vi in och ta bort stygnen. Vi ska även behandla igen. Men nu är det boxvila i 14 dagar innan! Får gå med honom 10min 2ggr per dag. Ska byta bandage var tredje dag och kolla så att han inte får feber och belastar alla ben normalt! Han är så gosig nu så man vill spendera flera timmar med att borra in näsan hans fluffiga päls! 


That's why




Tisdag

Ni kanske är lika spända som jag är på att få veta hur det gick igår? Snart får vi veta och det kommer upp på bloggen senare! 

Idag efter skolan är det stallet och Bosse ska jag gå med lite och borsta igenom honom ordentligt! Ska även ha hand om Baricha och trimma henne lite! 



Hämtat pollen

Fick följa med och hämta Bossebus! han stog på benen och var hur gosig och mysig som helt! Operationen gick bra men vi vet inte än vad som är fel eller vad dom har hittat osv. Det får vi reda på imorgon eftersom kirurgen hade hunnit åka innan vi kom... 
När vi skulle gå ut med honom så stog han bara och skakade, lilla killen. Han hade inte ätit någonting så blodsockret var förmodligen jättelågt. Så vi gav honom lite betfor och äppel så piggdade han till riktigt bra! SÅ imorgon får vi reda på mer!
 
 

Måndag

Mamma ringde ca halv tio och då hade dom precis sövt ner honom i en madrasserad box och operationen ska vara klar runt lunch! Sen får vi hämta honom vid ca tre tiden! Så får vi hoppas på det bästa!


Fixat för imorgon.

Nu har jag varit i stallet. Sett honom sista gången innan operationen, är jättenervös och har en klump i magen. Duschade honom idag och jag tror på något sätt att han tror det är tävlingsdax... Gick med han en sväng också och han blev lite små tokig som han brukar bli när man duschat honom! Klockan åtta imorgon kommer han att opereras och vi får förmodligen veta vad felet är. 


Outfitt

Gick in på Carros blogg ocj såg denna outfitten vilket var sjukligt snyggt! Vill ha alltihopa på bilden alltså! Syppersnyggt!


New in!

Har fått hem min klubbväst nu! Visst är den snygg?






Today

Idag blir det stallet tillmestadels. Ska följa med Barichas ägare och vara hästskötare när hon tävlar! Sen ska Bosse pysslas om! Så det är det som ska göras idag! Sitter också och kollar på equipe 24/7 för att hålla koll på alla som.tävlar i ljungby!


Bilder som säger mycket












Fredag kväll

Sitter och kollar på tv och är allmänt lat! Var i stallet en sväng och fixade allt och borstade igenom Bosse noga. Har känt mig lite hängig och är jättetrött så uppdateringen har inte legat på topp idag men ska vli bättre imorgon!


Idol 2013

Kollar just nu på Idol och jag hejar ju såklart på Miriam som kommer från kalmar! Älskar hennes röst dock är det fler som är sjukligt bra ikväll. Hoppas innerligt att hon går vidare!



One direction

Oh lord... ONE DIRECTION KOMMER TILL SVERIGE!!!!! WWA tour och de kommer att ha konsert på friens arena den 13 juni 2014!!!! Måste bara gå, ett måste!!!!!! Helt otroligt sinnessjukt hur glad jag är just nu!




Torsdag

Sista lektionen nu. SO såklart... Sen bär det av till stallet en sväng så mer uppdatering kommer senare! 
 

Fler bilder!

Här kommer fler suddiga bilder från tävlingen!






Baricha

Tänkte uppdatera er om Baricha lite! 
VI startade vår första lokala hopptävling i augusti och det gick kanon! Vi körde bara en clear round men hon hoppade som om det vore 1,30 på vissa hinder! Vi kom runt och dessutom felfritt. Hon betedde sig som om hon hade gjort det tusen gånger innan. 
I lördags givk vi ut på terrängen och då var hon lite jävlig med mig kan man säga. Hon var förståss bruntstig men hon var som en oxe i handen och drog efter varje hinder. Det blev bättre och bättre så jag beslutade att prova på lite högre hinder på 90-1m och hon hoppar dem utan problem. Hon kollade lite och man kände att hon tvekade men hoppa gjorde hon!
Kanske blir en riktig fälttävlans häst utan henne! Hon utvecklas varje dag och man märker att hon blir starkare. Jag har tänkt att jag ska komma ut på några fler lokala om det är möjlig med hennes ägere mm. 
 

My bad luck isn't going anywhere

Ja vad ska man säga... Bosse är halt igen på båda fram och ingen vet vad som är fel. Vi vet att han har ont någonstans i kotan och på måndag ska han opereras och kollas igenom i hela kotan. Känns surt.. Riktigt jäkla surt. Jag hade inte ens börjat hoppa och då börjar man ifrågasätta om han klarar belasting? Iaf så har jag fått mkt tid att pussa och gosa med honom och varje dag ryktas han igenom. Det känns bra att man har tid att göra det. spendera tid med sin bästa vän. 
 
Jag vet att jag inte är den enda som har en häst som är skadad men man känner den där känslan " varför just jag? ".Jag har verkligen gjort efter alla konsten regler och det blir endå inte bra. Allt bara skiter sig. Dessutom är jag jäkligt ridsugen och hoppsugen så in i den! 
VIll ha en frisk häst!!!
 

Picasso

Fick lite superfina bilder av Hanna! Min jacka ser lite konstig ut men ni få kolla på pollen!










Söndag

Helgerna rusar iväg och just nu är jag i stan en sväng men ska sedan hem och sitta klistrad framför tvn och titta på EM i fälttävlan! Blir så jäkla sugen på att hoppa på fältet med Bosse bus! September idag också, vilket innebär att jag får.börja hoppa!!!! :D lycka, dock kommer jag vänta ca en månad till bara för att bygga massa muskler och jobba upp konditionen!

RSS 2.0