Ny liten ryttare

Satte upp en lite mindre ryttare på Bosse i lördags bara för att se hur han betedde sig och hur han reagerade. Det är inte så många som har suttit upp på honom förutom mamma och andra rutinerade och väldigt duktiga ryttare och han har varit lite känslig med andra ryttare än vad ham är van vid. Men det gick toppen och Filippa som satt på honom är duktig och de klickade tycker jag! Han såg nöjd ut iaf och skötte sig perfa!


Gårdagens ridpass

Red ett tufft dressyrpass igår så att vi svettades som grisar båda två! Red igenom A:1an vilket inebär skänkelvikningar, förvända och ryggning. Dessutom tio metersvolter vilket han tyckte var jobbigt. Själva passet gick bra men han såg spöcken överallt! Förmodligen för att han ville komma undan men vissa stunder av passet gick han så jäkla bra. Så man kan väl säga att det gick stundtals super och stundtals okej.
Det kom vissa tillfällen då jag fick verkligen rida igenom honom då ham bara körde upp huvet upp i luften och ville spriha iväg men han var på bra humör och lyssnade så att det gick att få igenom honom vilket kändes bra!


One Direction

Bokat och klart! Ska gå på premiären på torsdag och det kommer bli grymt!!!! Längtar ihjäl mig till en film! Haha. Jah smälter bara kolla på dem!












We're fit for fight!

Nu jäklar är i igång! Det tog tid men nu är det dags att börja åka ut och tävla och första tävlingen är 7 september! Taggad till tusen! Blir en B:1a och en A:1a. Kommer bli så jäkla roligt! Nu kör vi!


Last night

Sista kvällen nu och imorgon åker jag hem! Har gått så jäkla fort och det känns som jag kom igår! Vi börjar liksom skolan på tisdag?!?!?! Helt sjukt!


12 h

Har varit igång i 12 timmar nu och är väldigt trött! Har bara kvällsfodringen kvar! det har ju vatit så jäkla varmt idag trots att det kom en liten regnskur! Bosse fick gå på potatisfältet idag! Jättenyttigt för honom att bara få galoppera på rakstäckor i låg form. Han gick även en stund i skrittmaskinen och det går bättre och bättre för varge dag!


Första dagen

Är ganska trött nu men jag har hunnit med mkt! Ridit 5 hästar, mockat, packat 104 kg hö och gått in och ut med massa hästar me nu sitter jag och latar mig lite i soffan! Snart är det dags för kvällsfodring! Har suttit på FANTASTISKA hästar och det har varit en upplevelse. Stegen, formen och hela hästen. Jag är helt lyrisk!


Work

Nu har jag kommit på plats där jagvska bo nu i två veckor för att jobba! Kommer att bli hårtträning och mkt att göra från morgon till kväll! 6 på morgonen drar jag igång så nu kör vi!


Emporia

Helt sinnes hur sjukt stort det köpcentret är! Hur många butiker som helst och man ville stanna hela dan! Hann tyvärr bara med en timme men jag ska helt klart åka dit igen!


On my way home

Är påväg hem nu och har kanske sisådär en timme kvar! Sen blir det stallet direkt! Baricha ska hoppas igenom inför söndag och Bosse ska få galoppera av sig lite! Helt sjukt hur mkt jag har saknar honom och jag har bara varit borta i tre dagar!?!?!? Skrattar nästan lite åt mug själv! Håller även på att knåpa med vad jag och Baricha ska ha på oss på Söndag?




RSS 2.0