Let's Dance

Ja man kan väl säga att jag har inte skrattat så mkt på länge sedan igår kväll då det var säsongs start för Let's dance. Både Marcoleo och Maria Montazami!!! Sväng vänster och sväng airbag! Ja bästa på länge! Och när Robban kom ut....
Hittade ingen passande bild så bjuder på mig och min bror!

Lördagkväll

Har gäster just nu men jag smet ifrån så att jag kunde skriva lite på bloggen! Har ätit förrät och är redan proppmätt vilket är ganska normalt, har även gjort cheesecake till efterrätt och jag har ingen aning om hur jag ska få ner det i min mage! haha men men dagen har varit bra och jag har ridit Ludde vilket gick toppen! gick med Bosse och pysslade lite så mm. Har även planerat en äggjakt för småbarnen och det tog lite tid att göra det kan jag säga! Meningslöst inlägg men ni för leva med det! kommer på något roligare att skriva om snart!

Träningen!

Hoppade Baricha igår som sgt och i början var hon helt galen och bokade och stegrade och var tokig! Men när jag började trava och galopera lugnade hon ner sig som tur va! Men iaf så var hon kalasfin och det var jätte roligt att rida henne! Mats tyckte hon var jätte fin och kag blev förstås glad! Finns inte så mkt att säga övningen var nyttig bra och rolig och jag hade jättekul förutom de stunderna hon lekte lite rodeo!


Dagen

Idag ska jag ner till stallet efter skolan och rida Ludde en sväng sen ska jag hoppa Baricha för Mats och fix Bosse! Så ser min skärtorsdag ut! Är dessutom ledig imorgon vilket är störtskönt! Skriver mer under dagen!


Pyssel!

Jag har verkligen känt sug efter att åka ner till stallet nu när det varit sånt fint väder! Så nu är jag påväg ner för att pyssla med Bosse prata med alla och fixa allting snyggt och prydligt! Jag har nog fått en så kallad vårkick nu! Hoppas bara att vädret håller i sig!


The typical Bosse!

Undra vad som händer om jag gör det här???

Vilket resulterade...
Drog boxdörren så långt åt sitt eget håll att han blev tvungen att backa så mkt så att kedjan gick sönder....

Dra i ett mystiskt snöre och öppna boxdörren och sedan riva ner alla andras täcken som hängde prydligt på täckeshängarna...

Detta är bara få saker som han hittar på!


Mar. 27, 2013


Bad Day

Hade en dålig dag igår och ni kan säkert gissa vad det berodde på... Vi var inne med Bosse och det positiva är att i ena benet har inflammationen försvunnit men i det andra benet sitter det kvar och har inte blivit bättre sedan vi behandlade sist. så på tisdag ska vi in igen och ge dropp med ngt franskt recept mamma kan det bättre än vad jag kan men det går iaf ut i blodet och stoppar även andra inflammationer om det skulle vara några så jag hoppas verkligen att det hjälper!

ATG

Nu håller jag alla tummar och tår för att Bosse ska bli friskförklarad idag! Hoppas hoppas hoppas!!!


Resultat

Tävlade igår på Ludde och jag måste erkänna att jag var väldigt nervös inför tävling! Det var första storhästtävlingen och på en häst som jag inte ridit så mkt så ja jag var nervös! Dessutom så var det hans första lokala tävling så han var nervös också! Iaf så gick det skitbra och vi hade skitroligt rent ut sagt! Hoppade först 90 cm och han var coollugn på framhoppning och när vi kom in på banan så jag tutade och körde! Det var lite vingligt till första hindret och vi fick ett lite halvkonstigt språng men sedan tryckte jag på lite och han hoppade klockrent genom hela banan och det kändes så bra att få den där rosseten inte bara för att få rosetter utan för att jag hade tagit mig igenom banan och dessutom felfritt och det var jävligt roligt!

1m så hade jag mer galopp och mer tryck i galoppen så han blev mer stadig i den klassen! Vi fick ett pet på tvåan då vi kom lite nära och jag skulle tryckt på honom mer men vi kom runt banan med ett pet och superfina språng och han hoppade som om det var 1,20 m högt! Så jag är jättenöjd och så roligt har jag inte haft på en tävling på länge!


filmkväll med kusinen!

ska till kusinen ikväll och ha filmkväll och massa mys och godis mm två andra ska också dit och det kommer bli skojigt! Innan dess ska jag till stallet borsta på Bosse och rida William! Jag får nästan mer att göra nu när Bosse inte är igång! haha! Det ska bli jätteroligt att rida William för han en en så sjukt fin och välutbildad ponny! Så det blir full fart i skogen!  


Picasso

Har inte berätta om min fina ponny men han har varit skadad och är behandlad båda fram och höger knä fram också. men han är på bättrings vägen och har svarat positivt på behandlingarna vilket är skönt! Massören var där igår och gick igenom hela honom ifall det skulle vara något annat som en sträckning eller att han är spänd i ryggen mm. Det var faktiskt inte så mycket det mesta satt i ryggen och lite i nacken. Så hon körde ström i ryggen och fick bort allting. Ström låter läskigt jag vet men det fungerar faktiskt mkt bra! Om två dagar får jag börja skritta på honom med sadel och han ska jobbas och ha ska ha något att tänka på hela tiden! Ni anar inte hur mkt jag har längtat efter att sitta på honom igen både för att jag saknar att rida honom och för att han har varit helt jävlig att gå med! Ställt sig upp på två ben var och vartannat steg, bockat, bitits och tagit tag i grimmskaftet och dragit i det för att få bort mig och kunna springa iväg! Så vi har haft fullt upp med att gå med honom och det tar tid eftersom man skulle gå i 20-60 min om dagen men bara hälften av den tiden gick åt att få ner honom på fyra ben! haha. Han är inte precis gjord för att stå stilla!
 
Lite synd bara att det hände nu när tävlingssäsongen har startat men vi är snart på banan igen! men man måste ge det tid!

Gårdagens ridpass!

Igår åkte vi över till mats med Ludde och det gick toppen faktiskt! I början var jag lite "mesig" och red inte på framåt (jag är ju van vid ponnygalopp inte stor galopp på en häst som är 1,73m!) Så då blev det lite vingligt och jag lutade mig gärna åt vänster i språnget vilket gjorde att man landade till vänster också. så Mats blev lite sur på mig och sa att nu j*vlar får du ha lite jädra annama (Stavning??) i dig. Så han trissade igång mig och då fick jag den galoppen jag behövde för att kunna hoppa banan. Det gick skitbra och jag kunde bara ta tillbaka och öka och sedan ta tillbaka igen! helt underbart! dessutom var jag inte ens nära på att flyga vilken också är bra! haha. banan låg runt 90- 1m och det var alldeles lagom, nu börjar jag komma in på storhäst!
 
Känns toppen inför imorgon då jag ska tävla honom på Udden 90cm clear round och 1m avd B. Bara jag håller galoppen så kommer det gå bra! 

Rundtur i stallet?

Skulle ni vilja se stallet? Isf ska jag ta massa kort och ha en liten rundtur och visa varenda lite vrå?


Massa plugg, träning osv...

Ikväll ska jag plugga och träna så ni kommer inte höra så mkt från mig men jag ska försöka verkligen. Har prov imorgon och ett möte ikväll men innan mötet har jag träning så fullt upp liksom alla andra dar i veckan!

Ska även tävla storhäst på söndag så måste bestämma outfitt mm och lite till har en tanke men vi får se!


Bo Tibblin

Igår var jag och kollade när några som jag känner inklusive min tränare red för Bo Tibblin! Var jätteroligt särskilt att se Maria rida min favorithäst av hennes hästar. Så jag kom till Udden vid halv elva och åkte hem tre och la mig i sängen helt död! Iaf så hade jag iaf en bra dag igår mer uppdatering senare!


Bilder

Bjuder på bilder på mig och William!


Där har vi det!


Igång igen!

Hej alla fina bloggläsare vet att jag varit frånvarande men det här pågått mkt med skola hästen och allt! Det blit ett snabbt hej men jag ska blogga mer när jag får tillgång till datorn! Ska hoppträna ikväll dock inte på Bosse två andra storhästar faktiskt så vi får se hur det går! Kram


RSS 2.0