Släpp det

Jag känner att jag inte kan släppa hästarna. Jag vet att det kommer få det bra och sådär men just det att jag inte är där gör mig orolig. Jag vill kunna släppa det, jag behöver släppa det för min egna skull. Kunna slappna av.
Castor har fått sår i mungiporna som jack kan man säga och jag vet inte vart det kommer ifrån? Antingen har han ätit något vasst eller så är det bettet? Men bettet är inte för litet och om det skulle vara bettet så skulle det vara mer skav tycker jag. nu är det liksom jack? Eller så har han varit torr och så har det spruckigt när jag ridit med bett? Iaf så smörjde jag in med idomin. Jag hoppas att det läker tills jag kommer hem. Jag är inte sugen på att rida på hack just nu. Man jag ska köpa bettplattor så att det iaf inte skaver vid ringarna. Han ska inte ridas så mycket och mest skrtitta så jag hoppas att det torkar till och läker. 
 
Jag måste släppa det. Sluta tänka på det och bara ha roligt och komma tillbaka med ny energi för att ta mig igenom alla problem och jobbiga saker. Får väl se om jag lyckas. Är inte min starka sida precis. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0